Breathflow

med Pernille Engelbrecht

Breathflow

Forbind dig med dit åndedræt

Giv dig selv en forårsrengøring

Luft ud og ryd op. Du kan sammenligne en åndedrætssession med en indvendig forårsrengøring, hvor du kommer ud i alle hjørnerne, slipper begrænsende og negative følelser og får mere energi og glæde.

Book en session

Breathflow

Forbind dig med dit åndedræt

Giv dig selv en forårsrengøring

Luft ud og ryd op. Du kan sammenligne en åndedrætssession med en indvendig forårsrengøring, hvor du kommer ud i alle hjørnerne, slipper begrænsende og negative følelser og får mere energi og glæde.

Book en session

Åndedrættet

Din vejrtrækning er en vigtig del af din trivsel. Dit åndedrætsmønster er unikt og fortæller, hvordan du har det, og hvad du har med i din personlige bagage. Åndedrættet er en nøgle til at finde og forløse følelser og negative overbevisninger, som du sandsynligvis ikke er klar over, at du bærer rundt på, og som ikke tjener dig længere.

En åndedrætssession åbner op og tillader undertrykte eller ubevidste følelser i at komme frem, så du kan slippe dem. Efter en times breathwork vil du typisk føle dig fri, let og glad. Det er en stor lettelse at kunne slippe gamle, gemte og glemte blokeringer, som kan stamme fra langt tilbage i din historie.

Samtidig oplever du fornyet energi, da kroppen får tilført en masse ilt. Efterhånden som du lærer at arbejde med åndedrættet, vil du mærke en permanent større åbning i din vejrtrækning. Jeg giver dig værktøjer, så du selv kan arbejde videre med din vejrtrækning derhjemme og gøre det til en del af din daglige praksis.

Transformational Breath®

Jeg arbejder med Transformational Breath®, der er en særlig vejrtrækningsmetode, hvor vi trækker vejret med et forbundet åndedræt, dvs. hvor ind- og udåndingerne afløser hinanden uden pause.

Den dybe åndedrætsteknik arbejder med det frie naturlige åndedræt, som vi f.eks. ser det hos spædbørn, hvis vejrtrækning endnu ikke er blevet påvirket eller begrænset.

Transformational Breath® er en kraftfuld proces, der forløser blokeringer og healer gamle traumer. Vi arbejder kropsterapeutisk, dvs. at vi ikke er i hovedet men i kroppen. Gennem vejrtrækningen slippes fortrængte følelser og negative overbevisninger – uden at vi skal forstå eller analysere årsager og sammenhænge.

Det er en nænsom kropslig accept af, hvad der dukker op, hvor jeg giver dig tryghed og plads til at kunne rumme og forløse det.

Transformational Breath® arbejder på tre niveauer:

Fysisk

Åndedrætsmusklen (mellemgulvet/diafragma) trænes og styrkes, så du kan trække vejret mere naturligt, kraftfuldt og frit. Kroppens celler iltes, energien flyder lettere gennem kroppen og affaldsstoffer udskilles. En god vejrtrækning afhjælper stress og spændinger og giver velvære.

Mentalt og emotionelt

Det forbundne åndedræt løsner op for latente negative eller undertrykte følelser eller traumer, som gemmer sig i kroppen og venter på at blive forløst. De integreres og opløses, og der bliver i stedet plads til at føle ro og glæde.

Åndeligt

Ofte opstår en oplevelse af at blive forbundet med noget, der er større. At finde hjem i sig selv og sin kerne og samtidigt erfare, at vi er ét med en helhed, der forbinder alt. At se klart og komme i kontakt med intuitionen.

Transformational Breath® blev udviklet af Judith Kravitz i USA for over 40 år siden, og der er nu uddannede Transformational Breath® facilitatorer i mere end 50 lande over hele verden.

Læs mere om Transformational Breath®: transformationalbreath.dk

transformationalbreath.com

1:1 session

Jeg tilbyder Transformational Breath® sessioner i trygge og rolige omgivelser hjemme i mit anneks, der er indrettet til formålet.

En session varer 1,5 time; først en indledende samtale, hvor vi sætter en intention for sessionen, og herefter 60 minutters vejrtrækning.

Du ligger på en madras, fuldt påklædt og med tæppe og puder, så du ligger godt og er støttet. Jeg observerer først din vejrtrækning, der fortæller, hvordan du har det lige nu. Herefter guider jeg din vejrtrækning gennem hele forløbet og trykker blidt de steder på kroppen, hvor jeg mærker, at der er behov for at give slip.

Priser:
1 session: 900 kr.
Klippekort med 3 sessioner: 2.400 kr.

Typisk anbefaler jeg 3 sessioner med én til to ugers mellemrum. Men bare en enkelt session kan også være det, der skal til for nogle. 1:1 sessionerne kan med fordel kombineres med workshops.

Alle kan have gavn af en åndedrætssession; unge som ældre – og også børn.

Workshops

Det er også muligt at trække vejret til en workshop, som vi afholder løbende i hele landet.

Typisk svarer en workshop til, hvad du oplever ved en 1:1 session. Dvs. en times åndedrætssession, men i en gruppe guidet af  flere facilitatorer.

I en workshop er I flere, der trækker vejret samtidigt. Der opstår typisk en helt særlig energi i rummet – som du kender det, hvis du laver yoga sammen med andre i en gruppe. Du kan derfor ofte opleve en mere kraftfuld session end ved 1:1 sessionerne og jeg anbefaler, at du kombinerer de to muligheder.

Kommende workshop: 27. november kl. 12.00-12.30 i Yogamandala, Hillerød. Kontakt mig, hvis du ønsker at deltage.

Om mig

Jeg arbejder til dagligt som projektleder – og finder tid til breathwork i min klinik i Holte på udvalgte dage og i weekenderne. Jeg faciliterer desuden på workshops og er staff og mentor på Transformational Breath® uddannelseshold.

Certified Transformational Breath® Facilitator: Jeg mødte Transformational Breath® i 2016 og vidste instinktivt, at jeg ville komme til at arbejde med denne kraftfulde metode. Gennem to år har jeg uddannet mig til Transformational Breath® facilitator og fik mit certifikat i 2019. Jeg er også aktiv i den nyoprettede forening Transformational Breath® Danmark.

Yoga: Jeg har dyrket yoga hele mit voksne liv og har lært styrken af et bevidst åndedræt. I 2018 tog jeg en 100 timers teacher’s training hos Kristina Vedøe i YogaMandala. Uddannelsen tog udgangspunkt i den fulde mandala af krop, åndedræt og sind. Det var især givende at dykke ned i yoga-filosofien og læren om kroppens energiveje.

Kontakt

Bestil tid på
Mobil +45 22 23 74 28
pernilleengelbrecht@gmail.com

Breathflow – med Pernille Engelbrecht
Vejlemosevej 18B
2840 Holte

Breathflow
m. Pernille Engelbrecht
Vejlemosevej 18B
2840 Holte

Følg mig på: